СПИРАМ ДА НАБИРАМ!!!
Спирам да набирам
088 и числа
Омръзна да вибрирам
В очакване да позвъня
С бутончета, екран
Човек се чувства сам
СМС, дисплей –
Операторът се смей.
Защо се скрих във планината?
Да почистя си главата
От хорските лица
Без топла кръв, сърца.
Стигнах до върха!
Самотен като мен
Погледнах към града
С претъпкан от лъжи корем…
Стъпих най-високо!
Сама съм, ала споко!
За да е човек велик
Е нужно сам
Да се дари с ритник!
Зад гърба ми зашептяха храсти!
Стреснах се и се обърнах!
Лице любимо зърнах…
То простичко ми рече: - Здрасти!
- Търсих те, но ти не вдигна…
Затова реших да те настигна!
© Y. Panda Всички права запазени