Не, не идвам при теб.
Отивам да се покая.
Да изплача сълзите си
по неродените ни любови.
Да пренеса гибелта ти
и прелистя душата си.
Да износя страданието.
Девет месеца те прежалвам
и пак не ми отмиляваш.
Това научих, откакто те няма –
по-добре да си вдъхновение,
а не привидение.
Отивам да се покая.
Да простя всяко предателство.
Когато носиш надежда -
Възкръсваш!
© Ава Все права защищены
Възкръсва от пепелта."
-----------------------------------------------------------------
Много силен и докосващ сърцето стих,
сътворен талантливо и с много мъдро
послание! ПОЗДРАВИ!