28 сент. 2015 г., 23:53

Споделено 

  Поэзия
514 0 2

                Споделено

 

Сърцето и душата ми те искат!

Копнеят и нашепват Те с любов.

Послание ти пращат по звездите:

- Ела и ме вземи за полет нов!

 

Сънувам те в прегръдките си нежни.

Луната се облече в ореол.

Разлива се по устните ми свежест,

гърдите ми въздъхват - вопъл... стон.

 

Магия ли е?! Нека ме омае!

Вълшебство ли е, блян, мечта?!

Каквото и да е, ухае...

на споделена пролет, с дъхави цветя.

 

 

© Камелия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??