Споделено
Сърцето и душата ми те искат!
Копнеят и нашепват Те с любов.
Послание ти пращат по звездите:
- Ела и ме вземи за полет нов!
Сънувам те в прегръдките си нежни.
Луната се облече в ореол.
Разлива се по устните ми свежест,
гърдите ми въздъхват - вопъл... стон.
Магия ли е?! Нека ме омае!
Вълшебство ли е, блян, мечта?!
Каквото и да е, ухае...
на споделена пролет, с дъхави цветя.
© Камелия Всички права запазени
Благодаря ти!