23 июн. 2007 г., 12:05

Спомен 

  Поэзия
692 0 11
Във спомена от вчерашната среща
ще се потапям в утрешния ден,
ще тръпна, ще горя, ще те усещам
и ще копнея пак да си до мен.
Във тюркоазеното синьо на морето
при залез ще се къпя аз,
сред пясъчните кули ще приседна
и ще си спомня със любов за нас.
От шепите ми пясък ще изтича,
както се стичат днес сълзи,
ще знам, че още ме обичаш,
но самотата тъжно ще шепти...

© Яна Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??