4 янв. 2007 г., 12:55

Спомен нелеп 

  Поэзия
749 0 2

Какво да си мисля когато те виждам?
Че си поредния или че не мога без теб?
Ако знаеш как й завиждам,
за този неин страшен късмет.
Бих използвала безбройни молби.
Бих изплакала стотици сълзи,
ако знам, че ще стоплят твоя ден.
Някога ти ми даде обещание
и си мислех че е истина това.
Не го изпълни и ме обзе страдание,
почувствах се нищожна жена.
И отново будна чакам здрача,
притиснала снимка със теб.
Сълзите капят, но не мога да се наплача,
а как искам с тях да изтрия този спомен нелеп.

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??