7 мар. 2006 г., 12:15

Спомен за целувка 

  Поэзия
1652 0 2
Озари се погледа ти,нееобятен,
от таз искрица,пламнала в него.
А в моя поглед тя събужда
див пламък,викащ любовта.

И в този миг желая те до мен.
Обичам те!Живея в очакване.
Чакам пак да ме погледнеш,
както в онзи,тъй далечен ден.

Но ти отново си отиваш сам.
А аз потъвам в копнеж по теб.
Отново в спомени се връщам,
да си припомня твоите целувки!

© Стефани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??