11 июл. 2018 г., 18:06

Спомен за отлетял гълъб 

  Поэзия
187 0 0

Спомени заседнали отляво,

пробождат малката ти гръд,

но знам където е боляло

там мъртвите никога не мрат.

 

Ако в ден топъл и лъчист

 с криле на гълъб отлетя

ще тръпне сърцето ти кат' лист,

обгърнат в есенна слана.

 

Пристъпя ли през райските им двери,

където е щастие навред,

ще бъде изплакана там първа

сълза при спомена за теб...

© Стоян Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??