Спомени нежни, спомени мили
всяка нощ в съня ми връхлитат.
От тях се обърквам, оставам без сили,
а сутрин отлитат, без да ме питат.
Да ме посрещне любимият на прага
и да протегне две ръце горещи...
да се разтапям от усмивката му блага...
Това са най-желаните ми срещи.
И да ме търси с погледи омайни,
да ме докосва, където пожелае,
да разгадава женските ми тайни,
а после нежно да ме обладае...
Това са спомени, които ме зареждат
и стават светли тъжните ми дни.
Така живея със една надежда,
че в твоя свят съм аз, а в моя - ти!
© Катерина Все права защищены
а сутрин отлитат, без да ме питат."
Много е хубаво ..