19 сент. 2008 г., 15:16

Спомени 

  Поэзия » Белые стихи
499 0 1

Спомени

Посветено на прекрасните ми моменти.

 

Спомени минават през ума ми,

сякаш вчера са били.

Всеки миг сърцето ми пълни,

а то – очите със сълзи.

 

Бързо отминаха дните

и ново време дойде,

знам, и теб боли те,

сякаш главата ти с шип боде...

 

Болезнено е миналото,

хубаво или лошо.

Да отсявам, трябва, гнилото,

но нека не ставам пошла...

© Тина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??