24 февр. 2010 г., 19:13

Спомени... незабравени 

  Поэзия
945 0 1

Сред старите заровени отломки

на отминали несрети и любови

аз тайно спомен скъп изрових

и сякаш чух го той да ми говори

 

Напомни тихо всяка моя мъка

сълза от щастие неволя или радост

тъга и скръб и всяка връзка и разлъка

що животът някога ми е поднасял

 

Отвори ми очите сякаш за последно

припомни на душата времената стари

и сякаш със едничката надежда да прогледна

и да запомня старите изгори и другари

 

А ще ги помня вечно - зная

та те оформиха във мен човека днешен

отваряха затваряха и криха тежки рани

и всеки своя удар върху мен нанесе...

© Кали Накова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??