Тази нощ луната
е вълшебна и златна
и с невидими пръсти рисува
сребърни звезди по - стъклата.
И проблясват красиво в сънят ни
и по - невидими пътища бродим.
Нощта е нежна - докоснала
с радост сърцата ни...
по - най тънките струни
проблясват луни и звездни
отблясъци...с обещание
за вечност...!
Тази нощ луната
е вълшебна и златна
и с обич и нежност рисува
сребърни звезди в душата.
Два гълъба пърхат с крила
и политат, високо, високо...
с невидим звезден воал
ги закриля самата вселена...!
Тази нощ луната
е вълшебна и нежна
и с невидими пръсти
звезден прашец разпилява!
15.12.2019г
Катя Джамова
© Катя Все права защищены