1.09.2022 г., 9:05 ч.

Сребърни звезди 

  Поезия » Друга
296 3 4

Тази нощ луната

е вълшебна и златна

и с невидими пръсти рисува

сребърни звезди по - стъклата.

И проблясват красиво в сънят ни

и по - невидими пътища бродим.

Нощта е нежна  - докоснала

с радост сърцата ни...

по - най тънките струни

проблясват луни и звездни

отблясъци...с обещание

за вечност...!

Тази нощ луната

е вълшебна и златна

и с обич и нежност рисува

сребърни звезди в душата.

Два гълъба пърхат с крила

и политат, високо, високо...

с невидим звезден воал

ги закриля самата вселена...!

Тази нощ луната

е вълшебна и нежна

и с невидими пръсти

звезден прашец разпилява!

 

 

15.12.2019г

Катя Джамова

 

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??