15 окт. 2008 г., 06:09

Сред поляна от цветя 

  Поэзия » Любовная
574 0 5
 

Искам да сме само ние

сред поляна от цветя,

мислите ти да събличам,

бавно, нежно да шептя...

 

Искам залеза да видим

сред поляна от цветя...

Колко много те обичам

знае странната луна...

 

Само нещо ще ти кажа,

искам да те изненадам,

тайните си ще покажа,

че без теб дори пропадам...

 

Просто исках да ти кажа...

Помогни ми, погледни ме...

Как по-ясно да покажа:
Обичам те! Обичаш ли ме?

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??