3 июл. 2013 г., 20:31  

Среща на випуска - 35 години 

  Поэзия » Другая
6999 0 0

      

 

Гледаме се любопитно: пораснали деца,

единствено годините са в повече сега -

по лицата ни изписани са те красиво,

а живот-художник е рисувал мълчаливо...!

 

Доста помъдрели сме, но не и остарели,

в сребърен  нюанс косите са ни оцветени!

И времето оставило е  видима следа...,

но всяка бръчица е част от нашата душа!

 

Заедно сме пак, но звънец навън не ни зове,

споделяме за себе си „на малко питие”.

Щастливи сме, че и след тридесет и пет лета

сме живи, здрави, ще си кажем думичка добра!

© Костадинка-Коце Танчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??