17 апр. 2011 г., 23:47

Стар приятел 

  Поэзия » Любовная
1175 0 3

Приятел най-добър си ти!

Или беше...

И приятел от приятеля не делеше!

Беше идол ти за мен,

а сега само надявам се някой ден

да си какъвто бе преди,

но ще се сбъдне ли това... Дали?!

От теб зависи, приятелю,

от теб и твоята воля,

но пробвай се... моля...

Защото така нараняваш и мен

и вече не сияя като пролетен ден,

а съм просто една мрачна и зимна нощ,

в чиито дебри самотен и уплашен бродиш ти...

За какво си мислиш, ми кажи...

Аз ще те изслушам, както в старото време,

макар мрачно и самотно, сърцето ми тебе отново ще поеме!

 

© Яна Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??