21 февр. 2017 г., 11:04

Старата любов ръжда не хваща 

  Поэзия » Любовная
493 0 0

Старата любов ръжда не хваща,
а остава и нашепва самота.
Облята във тъга и плесен,
притихнала във тишина.

 

А на мен така да ми се иска,
да съм утре пак добра
и старата любов да не оплиска
със кал отново моята душа.

 

Но старата любов ръжда не хваща,
хваща само нашите сърца,
като в окови здрави и метални...
А метала хваща ли ръжда?!...

 

26 ЯНУАРИ 2017г.
гр. София

© Десислава Захариева Все права защищены

:)

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??