21.02.2017 г., 11:04 ч.

Старата любов ръжда не хваща 

  Поезия » Любовна
486 0 0

Старата любов ръжда не хваща,
а остава и нашепва самота.
Облята във тъга и плесен,
притихнала във тишина.

 

А на мен така да ми се иска,
да съм утре пак добра
и старата любов да не оплиска
със кал отново моята душа.

 

Но старата любов ръжда не хваща,
хваща само нашите сърца,
като в окови здрави и метални...
А метала хваща ли ръжда?!...

 

26 ЯНУАРИ 2017г.
гр. София

© Десислава Захариева Всички права запазени

:)

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??