15 окт. 2022 г., 07:43

Старо кино 

  Поэзия
340 5 17

Когато свършат сълзите

и раните спрат да кървят,

сливат се нощите с дните,

уморени звезди не блестят.

 

Когато спомени греят

и зъзне сърцето от студ,

птиците плачат, не пеят,

сливат се север и юг.

 

Вятърът вяло танцува

с листата последния танц,

предзимно луната изплува,

животът замрял е в забавен

                                   каданс...

© П Антонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??