10 июл. 2013 г., 21:02

Степна птица 

  Поэзия » Любовная
549 0 3

на Стенли

 

Отминал ден. Изгрев нов.
Аз къпя се в лъчи от радост.
Летя високо с твоята любов.
По топлите течения се нося.

 

Достигна ли морето - ще се рея
като една усмивка от щастлива среща,
като целувка топла ще се спра
на този бряг, на който те намерих.

 

Ще се загледам в тъмните вълни
твоя топъл поглед да намеря.
Открия ли го, ще замра -
бездомна своя остров да намеря.

 

Отминал ден. Намирам залез -
самотна пак оставам във небето.

© Лора Пеева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??