на Стенли
Отминал ден. Изгрев нов.
Аз къпя се в лъчи от радост.
Летя високо с твоята любов.
По топлите течения се нося.
Достигна ли морето - ще се рея
като една усмивка от щастлива среща,
като целувка топла ще се спра
на този бряг, на който те намерих.
Ще се загледам в тъмните вълни
твоя топъл поглед да намеря.
Открия ли го, ще замра -
бездомна своя остров да намеря.
Отминал ден. Намирам залез -
самотна пак оставам във небето.
© Лора Пеева Всички права запазени