21 янв. 2011 г., 07:04

Стихче 

  Поэзия » Любовная
1100 0 0

В земята мъртвите будуват,

въртят се във ковчези тесни,

а живите в нощта ги чуват

как пеят тъжните си песни.

 

И блъскат по дъските стари

и крещят молби за свобода,

макар че вече са разбрали –

да излязат няма от пръстта.

© Михаил Костов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??