Jan 21, 2011, 7:04 AM

Стихче 

  Poetry » Love
1097 0 0

В земята мъртвите будуват,

въртят се във ковчези тесни,

а живите в нощта ги чуват

как пеят тъжните си песни.

 

И блъскат по дъските стари

и крещят молби за свобода,

макар че вече са разбрали –

да излязат няма от пръстта.

© Михаил Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??