21.01.2011 г., 7:04 ч.

Стихче 

  Поезия » Любовна
1096 0 0

В земята мъртвите будуват,

въртят се във ковчези тесни,

а живите в нощта ги чуват

как пеят тъжните си песни.

 

И блъскат по дъските стари

и крещят молби за свобода,

макар че вече са разбрали –

да излязат няма от пръстта.

© Михаил Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??