22 дек. 2012 г., 19:50

Стихче за Надеждата 

  Поэзия » Другая
681 0 2

 

Цветна мечта между панелните блокове,

подредени като кубче на Рубик.

И стръкче Надежда, порасло в кибритена кутийка.

Аз и надеждата шляпаме в калните локви.

Тя ме държи за ръка, да не се губя,

а е толкова мъничка... като глава на топлийка.


 

© Юлия Барашка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??