22.12.2012 г., 19:50 ч.

Стихче за Надеждата 

  Поезия » Друга
697 0 2

 

Цветна мечта между панелните блокове,

подредени като кубче на Рубик.

И стръкче Надежда, порасло в кибритена кутийка.

Аз и надеждата шляпаме в калните локви.

Тя ме държи за ръка, да не се губя,

а е толкова мъничка... като глава на топлийка.


 

© Юлия Барашка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??