Dec 22, 2012, 7:50 PM

Стихче за Надеждата 

  Poetry » Other
680 0 2

 

Цветна мечта между панелните блокове,

подредени като кубче на Рубик.

И стръкче Надежда, порасло в кибритена кутийка.

Аз и надеждата шляпаме в калните локви.

Тя ме държи за ръка, да не се губя,

а е толкова мъничка... като глава на топлийка.


 

© Юлия Барашка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??