13 мар. 2008 г., 19:53

Стихия 

  Поэзия
445 0 2

Любовната стихия ме връхлита,

премръзнала от идващия ден,

тя търси убежище и се вплита

като любов, вплела се в сърце.

Стихията тъй малка е

и чака да порасне,

да стане голямо невинно сърце,

но подлите хора да не я пипат

с опетнинете и мръсни ръце.

Тя малка е и се страхува

от страшните сънища, които сънува

за страшните хора, които съществуват

и просто ей така, без сърце бленуват

за една малка, но красива стихия

да ги отърве от лошата съдба.

Сънуваща всичко това,

стихията от страх просто премря

и се върна в дълбините на рая

и аз отново продължих да мечтая,

но, уви, нея вече я няма.

© Даниела Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??