3 мар. 2018 г., 13:23

Стихия си 

  Поэзия
277 1 6

Бризът ли морски те довя

или си плод на лятна буря?

Когато първо те видях,

към тебе всичко в мен се втурна.

 

Разтърси ме от А до Я

и целият ме разтрепери.

Не мога вече аз да спра,

разкри пред мен вълшебни двери.

 

Да имам твоята любов

и да остана с тебе още -

дори минута съм готов,

аз вече сън да нямам нощем.

 

Оставам всичко да решиш,

отвлече ми без жал душата.

Щом всички карти ти държиш,

докрай ще плащам аз цената.

 

© Данаил Таков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??