Бризът ли морски те довя
или си плод на лятна буря?
Когато първо те видях,
към тебе всичко в мен се втурна.
Разтърси ме от А до Я
и целият ме разтрепери.
Не мога вече аз да спра,
разкри пред мен вълшебни двери.
Да имам твоята любов
и да остана с тебе още -
дори минута съм готов,
аз вече сън да нямам нощем.
Оставам всичко да решиш,
отвлече ми без жал душата.
Щом всички карти ти държиш,
докрай ще плащам аз цената.
© Данаил Таков Всички права запазени