6 мар. 2010 г., 20:18

Стогодишно дете 

  Поэзия » Другая
692 0 0

Стогодишно дете плаче

и пие ракия.

Млякото отдавна свърши.

А вкусът му е забравен.

 

Сънува майка.

Целува Майка.

Тя го  целува -

сълзите му имат

вкус на ракия.

 

И то се сгушва в мрака

и притихва.

Стогодишно дете

сънува майка.

 

и се усмихва

в съня си,

като дете.

 

И тя го целува

и се усмихва...

 

 

 

© Поля Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??