Mar 6, 2010, 8:18 PM

Стогодишно дете 

  Poetry » Other
693 0 0

Стогодишно дете плаче

и пие ракия.

Млякото отдавна свърши.

А вкусът му е забравен.

 

Сънува майка.

Целува Майка.

Тя го  целува -

сълзите му имат

вкус на ракия.

 

И то се сгушва в мрака

и притихва.

Стогодишно дете

сънува майка.

 

и се усмихва

в съня си,

като дете.

 

И тя го целува

и се усмихва...

 

 

 

© Поля Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??