22 окт. 2008 г., 09:55

Страх 

  Поэзия » Философская
1208 0 4

Страхът ли дяволски ни мами?

Духа ни вплита в етикети?

И вместо свидните си рани,

разменяме познати клетви.

 

Страхът ли слага ни рога?

Страхът в съня ли ни тревожи?

Страхът ли, Боже? Докога

ще пазим тленните си кожи?

 

 

 

© Мартина Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??