Страхът ли дяволски ни мами?
Духа ни вплита в етикети?
И вместо свидните си рани,
разменяме познати клетви.
Страхът ли слага ни рога?
Страхът в съня ли ни тревожи?
Страхът ли, Боже? Докога
ще пазим тленните си кожи?
© Мартина Димова Всички права запазени
Добре дошла с чудесния си стих!