Oct 22, 2008, 9:55 AM

Страх 

  Poetry » Phylosophy
1039 0 4

Страхът ли дяволски ни мами?

Духа ни вплита в етикети?

И вместо свидните си рани,

разменяме познати клетви.

 

Страхът ли слага ни рога?

Страхът в съня ли ни тревожи?

Страхът ли, Боже? Докога

ще пазим тленните си кожи?

 

 

 

© Мартина Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??