11 нояб. 2011 г., 12:57

Страх 

  Поэзия » Любовная
595 0 11

Идва къс от световете,

подминава - гръм отеква!

Наръч куп от страховете

и след него не олеква.

 

Страх от туй да не изгубя

таз усмивка твоя блага,

споделена с обич дума

да не чуя за награда.

 

Страх живеем в дни неверни 

под бухалките на мутри.

Само ти, любов безмерна,

с мен бъди! - и днес, и утре.

 

 

 

© Иван Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??