Nov 11, 2011, 12:57 PM

Страх 

  Poetry » Love
593 0 11

Идва къс от световете,

подминава - гръм отеква!

Наръч куп от страховете

и след него не олеква.

 

Страх от туй да не изгубя

таз усмивка твоя блага,

споделена с обич дума

да не чуя за награда.

 

Страх живеем в дни неверни 

под бухалките на мутри.

Само ти, любов безмерна,

с мен бъди! - и днес, и утре.

 

 

 

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??