26 мар. 2016 г., 10:35

Страх 

  Поэзия » Другая
264 0 0

Музиката бавно зпочна да спира.

Настана тишина.

Въглена от фаса ми проблясна за секунда в тъмното.

Ехо от стъпки.

Страхът идва.

Черна коса,

черно лице,

черна усмивка,

зелени очи.

Спокойствие в очите на самия страх.

Рев.

Тропотот копита.

Въгленчето гасне на земята,

до него гасне и една душа...

© Nasko Atanasov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??