Не ги виня. Такива са родени –
уж силни, а страхливци по душа.
Импулс на мерзост в себе си вградили
те рядко имат чувство на вина.
Събуждат любовта, но не обичат.
Надничат в теб, а в тях е пустота.
Дори прекрасни думи да изричат
все празна ще е тяхната душа.
За жалост, трудно те се разпознават.
Сред нас вървят с усмихнати лица.
Не ги виня. Дори не осъзнават –
страхливци ще останат по душа!
Веси_Еси (Еси)
© Еси Все права защищены