Какво направих, как само се оставих,
как себе си предадох, как отново ти се отдадох.
Моля те, кажи, че не е грешка, моля те,
разбери ме, обичам те и не знам
как да овладея чувствата си към теб.
Сърцето ми е празно, в него живееш ти,
но вече се изпари след като беше с мен
за ден и изчезна в следващия момент.
Страшно съжалявам, че себе си пак предавам,
страшно ме боли, че не ме обичаш ти.
Много съжалявам, че с мен беше за момент,
много ме боли, че не успя да отговориш на чувствата ми ти.
Разбиваш ми сърцето, недей така,
разбиваш ми мечтите, но и аз съм си виновна, знам.
Знаех, че не ме обичаш, че искаш от мен само едно,
но въпреки че знаех, не сторих друго,
а отново ти се отдадох
и така надълбоко пропадах!
© Албена Петрова Все права защищены