8.05.2008 г., 22:23 ч.

Страшно ме боли! 

  Поезия » Любовна
818 0 1

Какво направих, как само се оставих,

как себе си предадох, как отново ти се отдадох.

Моля те, кажи, че не е грешка, моля те,

разбери ме, обичам те и не знам

как да овладея чувствата си към теб.

Сърцето ми е празно, в него живееш ти, 

но вече се изпари след като беше с мен

за ден и изчезна в следващия момент.

 

Страшно съжалявам, че себе си пак предавам,

страшно ме боли, че не ме обичаш ти.

Много съжалявам, че с мен беше за момент,

много ме боли, че не успя да отговориш на чувствата ми ти.

 

Разбиваш ми сърцето, недей така,

разбиваш ми мечтите, но и аз съм си виновна, знам.

Знаех, че не ме обичаш, че искаш от мен само едно,

но въпреки че знаех, не сторих друго,

а отново ти се отдадох

и така надълбоко пропадах!

© Албена Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??