Отивай си вече.
Не смей да досаждаш.
От ледена капка роса
си погален.
Зад ъгъла следващ
ледена кралица те очаква.
И ще те превърне
в айсберг.
Няма ги вече
хавайските нощи.
И сАлсата ще ти звучи
като германски маршове.
Не ти позволявам
да виждаш повече
ни розови изгреви,
ни златни залези.
Морето е замръзнало.
А звездите са окапали.
© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены