Студ
Студено е навън вече, студ нали,
потискащ за някой, които са сами.
Които нямат до себе си жена,
която да се усмихне, да даде топлина.
Студът не е навън, той е в нашата душа,
но всъщност той носи и красота!
Не е толкова студено, когато в сърцето има топлина.
Животът е красив! Навън излез и погледни,
отвори сърцето си, себе си намери.
Усмихни се, огледай се, помечтай дори!
Потърси щастието, то там те чака,
дали ще дойде през деня,или късно в мрака.
Осен на теб студено е и на някоя жена,
намери я, обикни я, направи я Тя.
И ако наистина окаже се че това е Тя.
Прегърни я, целуни я, посрещнете Любовта!
Любовта, тя стопля две сърца,
вече няма студ, а огън – огънят на Любовта!
© Валентин Миленов Все права защищены