2.12.2016 г., 0:20 ч.

Студ 

  Поезия » Друга
383 1 2

Студ

 

Студено е навън вече, студ нали,

потискащ за някой, които са сами.

Които нямат до себе си жена,

която да се усмихне, да даде топлина.

Студът не е навън, той е в нашата душа,

но всъщност той носи и красота!

Не е толкова студено, когато в сърцето има топлина.

Животът е красив! Навън излез и погледни,

отвори сърцето си, себе си намери.

Усмихни се, огледай се, помечтай дори!

Потърси щастието, то там те чака,

дали ще дойде през деня,или късно в мрака.

Осен на теб студено е и на някоя жена,

намери я, обикни я, направи я Тя.

И ако наистина окаже се че това е Тя.

Прегърни я, целуни я, посрещнете Любовта!

Любовта, тя стопля две сърца,

вече няма студ, а огън – огънят на Любовта!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??