2 февр. 2010 г., 20:31

Стъкло 

  Поэзия » Другая
542 0 2

Един прозорец като рана свети

в гърдите на нощта

Градът притихнал наблюдава ме

как търся те намирам те и те изгубвам

защото съм безумно млада

 

Две очи с почуда гледат ме

Две ръце уплашено се крият

Летят таксита

Листа с посърнали лица летят

Нощта е стиснала уста -

не казва нищо

И тръгваме -

превърнали сърцата си в стъкло

 

      14.11.07        Петя Ташева

© Петя Ташева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??