Един прозорец като рана свети
в гърдите на нощта
Градът притихнал наблюдава ме
как търся те намирам те и те изгубвам
защото съм безумно млада
Две очи с почуда гледат ме
Две ръце уплашено се крият
Летят таксита
Листа с посърнали лица летят
Нощта е стиснала уста -
не казва нищо
И тръгваме -
превърнали сърцата си в стъкло
14.11.07 Петя Ташева
© Петя Ташева Всички права запазени
Добре дошла!