Стъпка по стъпка, зад теб постоянно,
винаги зад гърба ти, а никога заедно.
Уморен съм, мила, мощност вече нямам,
шепот от сърцето чувам, съдба в ръцете да взема!
Права си!
От любов не се живее, за живот трябват и пари,
Успех, кариера, дрехи, парфюми скъпи, свобода на духа,
въвеждане по света, безкрайни игри...
За мене любовта е светът, подарък от господ, мое щастие,
минало си, настоящето, мое бъдеще!
Единственото нещо, което цена няма, не се плаща, мери и краде.
Когато и сърцето твое това почувства,
обади се, мила, нищо не казвай, аз вярвам, пиши.
Аз те чакам и обичам!
Усетя ли от твоето сърце любов да тече
тогава мога и да ти се вричам...
© bojkov Все права защищены