Aug 25, 2013, 4:41 PM

Стъпка... 

  Poetry » White poetry
754 0 0

Стъпка по стъпка, зад теб постоянно,

винаги зад гърба ти, а никога заедно.

Уморен съм, мила, мощност вече нямам,

шепот от сърцето чувам, съдба в ръцете да взема!

 

Права си!

От любов не се живее, за живот трябват и пари,

Успех, кариера, дрехи, парфюми скъпи, свобода на духа,

въвеждане по света, безкрайни игри...

 

За мене любовта е светът, подарък от господ, мое щастие,

минало си, настоящето, мое бъдеще!

Единственото нещо, което цена няма, не се плаща, мери и краде.

 

Когато и сърцето твое това почувства,

обади се, мила, нищо не казвай, аз вярвам, пиши.

Аз те чакам и обичам!

Усетя ли от твоето сърце любов да тече

тогава мога и да ти се вричам...

© Bojkov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??