4 окт. 2013 г., 14:47

Сухостишия 

  Поэзия
488 0 4
Сухостишия

Цвете мило,
цвят умило
в есенния дъжд,
дай ми твойте
цветни свойства,
че поне веднъж

да не тичам
да обличам
този дъждобран
и във къщи
да се връщам,
а да цъфна там-

чело, рокля
да намокря
с теб във унес тих...
Да не пиша
сухостишия,
а да бъда стих!


 

© Петя Божилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??