4.10.2013 г., 14:47 ч.

Сухостишия 

  Поезия
486 0 4
Сухостишия

Цвете мило,
цвят умило
в есенния дъжд,
дай ми твойте
цветни свойства,
че поне веднъж

да не тичам
да обличам
този дъждобран
и във къщи
да се връщам,
а да цъфна там-

чело, рокля
да намокря
с теб във унес тих...
Да не пиша
сухостишия,
а да бъда стих!


 

© Петя Божилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??